Premium persberichten

Het Salon Brussel motorshow 2014

Expohallen 1 en 3 van de 92e European Motor Show Brussels 2014 worden net als de voorbije jaren de thuishaven van de motorsector. Motor- en scootermerken, specialisten in motorkledij en –uitrusting en leveranciers van onderdelen, accessoires en diensten zorgen er opnieuw voor een indrukwekkend totaaloverzicht van mobiliteit en vrijetijd op 2 wielen. Om het motorminnende publiek nog meer te verwennen en ook niet-motorrijders te laten kennis maken met de motorbranche, zet organisator FEBIAC opnieuw in op animatie en spektakel. Na het overweldigende succes bij de voorbije editie konden we echt niet anders dan de "Crazy Ball" terug naar Het Salon te brengen. U zult zich vast vergapen aan de spectaculaire waaghalzerij van vier motorrijders die samen rondvlammen in een metalen bolkooi. Kippenvel gegarandeerd!

Ook de show van custom motorfietsen – extreem gepersonaliseerde en bijzonder kunstig gemaakte machines - krijgt opnieuw een plaatsje in paleis 1. Een vijftiental motorbouwers toont er zijn unieke meesterwerken. Een haven van vakmanschap en persoonlijkheid in een wereld waar industriële productie de norm is, en alleen daarom al zeer de moeite waard.
Voor wie niet te beroerd is om ook in de koude wintermaanden zijn of haar stalen ros van stal te halen, is er de Motorbike Parade op zaterdagnamiddag 18 januari. De formule daarvan is genoegzaam bekend: verzamelen aan het Jubelpark en dan samen in een indrukwekkende colonne naar Brussels Expo. Vooraf inschrijven is noodzakelijk, want het aantal deelnemers wordt beperkt tot 500. Hou alvast www.autosalon.be in het oog voor het inschrijvingsformulier!
Tot slot vergeet FEBIAC niet om ook niet-motorrijders te informeren over veilig en prettig motorrijden. Met de stand 'Start to Ride' en het gelijknamige magazine informeren wij over motoren en motorrijden, geven wij informatie met betrekking tot opleidingen, aangevuld met een heleboel tips voor en door motorrijders. Want misschien is een motorfiets of scooter ook voor jou wel de ideale mobiliteitsoplossing of gewoon een jongensdroom die in vervulling gaat.

HetSalon-Brussels-Motorshow-2014


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden