Winterstop-actie: gratis tanken voor motorrijders

Wil jij ook gratis een volle tank benzine en tips ter voorbereiding op de winterstop? Kom dan op zondag 13 oktober 2013 naar Uitdam. Daar organiseert Europeesche Verzekeringen de laatste stop voor de winterstop voor motorrijders. 

Goed voorbereid de winter in. 
Een motorfiets die de stalling in gaat moet je altijd voorzien van een tot de rand toe gevulde tank. Ook voeg je er bij voorkeur een speciaal onderhoudsmiddel aan toe dat corrosie en andere perikelen voorkomt. Deze en andere tips willen we bij motorrijders onder de aandacht brengen. Want de Europeesche doet meer dan alleen verzekeren. We geven alle motorrijders daarom GRATIS een volle tank (met een scheutje onderhoudsmiddel). En dat is niet alles.

We organiseren nog een drietal andere activiteiten:
• Behendigheidsparcours rijden onder leiding van E. van Drie Verkeersopleidingen
• Gratis ketting smeren en persoonlijke tips voor onderhoud en door motorexpert Erik van Lent
• Premieberekening en informatie over de Motorverzekering van de Europeesche

Waar vindt de actie plaats?
De actie vindt plaats bij het pop-up 'Europeesche tankstation' aan de Zeedijk 2 in Uitdam, gelegen langs vele mooie motorroutes van Noord-Holland. Tussen 12.00 en 15.00 uur is het tankstation daar te vinden. Er is wel een maximum: na 2.000 liter is de benzinepomp leeg. Dit houdt in dat ongeveer de eerste 100 motorrijders die langsrijden van een volle tank kunnen profiteren. Zorg dus dat je er op tijd bij bent.

Europeesche verzekeringen winterstop gratis tanken motorrijders


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form